Ik stond alleen te plassen in een van de urinoirs van een Brussels café, enigszins verveeld met de zoveelste overbodige avond, toen een zwarte man binnenkwam. Het was een warme zomeravond en hij had zijn witte hemd over zijn blote bovenlichaam volledig los hangen. Hij was groot, gespierd, elegant. Een mooie verschijning zelfs voor mij, hetero man. Hoewel er op z’n minst tien urinoirs waren, kwam hij naar het urinoir rechts van mij. Ik vond dat intimiderend, maar kon niet onmiddellijk weg omdat ik nog aan het plassen was. Ik rook zijn mannelijke parfum. Hij deed zijn gulp open en trok zijn lul te voorschijn. Ik kon niet voorkomen dat ik even keek… Ik duizelde en greep mij vast aan de muur. Zulk een pik kende ik alleen maar uit de porno. The black monster cock! Deze was minstens vijfentwintig centimeter! De man zag mijn verbazing en glimlachte vriendelijk.
“You can look, nothing to be ashamed of, I like it when someone looks at my cock.”
Ik voelde me nog steeds ongemakkelijk.
“I’m so sorry,…”, stamelde ik, maakte mijn broek dicht en wilde beschaamd weggaan. Wat een avond! Wat een afgang, dacht ik bij mezelf, moedelozer dan ooit voorheen.
“Please, don’t feel bad… just stay.”
Hij draaide zich naar mij toe en liet zijn lul op zijn rechterhand rusten.
Ik wist niet waar ik het had, maar kon niet meer bewegen. Ik wilde in de grond verdwijnen, maar kon mijn ogen niet afhouden van dat zwarte ding voor mij. Hij stroopte langzaam de voorhuid af en liet me zijn eikel zien.
“You can look, you can touch, you can suck, whatever you want!”
“I… I… please… no…!”, stamelde ik.
Ik wilde maar een ding: door mijn knieën gaan, al dat vlees in mijn mond nemen, en dan zuigen, zuigen, zuigen…. Alleen maar zuigen,…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *