Mijn tweelingzus had altijd al als kind de gewoonte rustig en lief aan mijn piemel te komen, tot dat die stijf werd en ze dan lachend zei dat ze het eng vond en dan wegliep. Wij zijn de enige kinderen en houden elkaar goed op de hoogte wat we allemaal uitvreten, ook ons sexleven.

Zij is aan de pil, ik noem haar een hoer vanwege haar verhalen dat ze zich soms door meerderen op een avond laat neuken, ook ik heb verschillende bijnamen vanwege mijn goede succes bij de meiden. Toch moet ze toegeven dat er maar weinig zo goed geschapen zijn als ik, en eerlijk is eerlijk, zo als zij er uit ziet, slank, mooie borsten, lang blond dik haar. Zo ben ik er nog geen eentje tegen gekomen.

In de vakantie hebben we het moeilijk, pa en ma doen dan vaak trips naar het platte land, ze willen ons de cultuur laten proeven en het is goed voor onze ontwikkeling. De laatste vakantie was naar Noorwegen. Waar zij naar toegingen, in geen velde of wegen een disco, bar of uitgangs gelegenheid te vinden. Zowel zus als ik liepen bijna over. In de hotelkamer die wij deelden, allebei ons eigen bed, hadden wij een wastafel en toilet, douche was bij onze ouders op de kamer. Zomer, warm dus naakt slapen, ook zus. Allebei hadden we het erover, dat het een lastige tijd zou worden in de middle of nowhere wat neukgenot te vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *